Kernteam

Wij stellen ons graag aan u voor…

Dennis

Vanuit de studie Toegepaste Psychologie heeft Dennis zich verdiept in communicatie,  leiderschap, (de-) briefen en stress reductie. Dennis heeft 19 jaar operationele en leidinggevende ervaring binnen het veiligheidsdomein. Binnen Trikon geeft Dennis training in het controleren en fixeren van personen en in communicatietechnieken. 

Dennis

Dennis

Paul

Paul

Paul is zijn carrière begonnen bij het Korps Mariniers. Hierna heeft Paul een studie gevolgd tot meester in de rechten. Zijn hart lag echter op straat. Hij is sinds 2005 als operationele leidinggevende werkzaam binnen het veiligheidsdomein. Binnen Trikon ligt Paul zijn specialisatie op het gebied van wetgeving, communicatie technieken, controleren en fixeren van personen en het spotten van afwijkend gedrag.

Pieter

Binnen Trikon ligt Pieter zijn specialisatie in het spotten van afwijkend gedrag (predictive profiling), communicatie, leiderschap en stress reductie. Pieter heeft 25 jaar operationele en leidinggevende ervaring binnen het veiligheidsdomein en 7 jaar ervaring bij defensie (o.a. 11e luchtmobiele brigade). 

Pieter

Pieter